ZSŰRI 2021
Idén, 2021-ben, nagyobb szabású lesz a verseny, érdemes nézni a híreket is ezzel kapcsolatban, de addig is az első és legfontosabb információ, kik lesznek az idei zsűriben.
Somogyi Zoltán MAX
A barista bajnokság és a koktél verseny, a Balatoni kurzusok szervezője, megálmodója, a Maxgastro és MAX konyhája tulajdonosa. Kulináris szakértő.
"Vidéki konyha, tisztelet és hagyomány, egyszerűség és kreativitás" jellemzi magát MAX.
Máté Szabi
Gasztroblogger, avagy Gasztrofan és vlogger
Ügyvédből lett szakács, közvetlen, szuper ötletekkel, szuper ügyességgel és tehetséggel.
Ahogy a húsokkal, alapanyagokkal bánik, varázslatos.
Prisztóka Tibor
Borász és gasztronómus
A Szél Fiai Fogadó és Cellárium tulajdonosa, mely Magyarország 50 legjobb étterme közé is bekerült.
Bogdán Róbert
Bbq és csiliszakértő
Magyarország legtapasztaltabb bbq bírója, mesterbíró.
Saját terméke, a gasztronómiai Oscar díjként jegyzett versenyen, a Great Taste versenyén egy csillaggal díjazták.
Kisházi Sándor, Kiss Balázs és a Szeged365 szerkesztősége
A Chili weekend, a gasztronómiai Gourmet fesztivál szervezői, a chili és a finom ételek imádói, Szegedről.
Mohai Tibor
Chiliblogger, a gyulaicsili blog írója. Chili fanatikus, a jó ízek szerelmese.
Bokkon Viktória
A Gourmet baba blog írója, szerkesztője, fiatal édesanya
Burning Angel Chili csapata
Akiket most az összes többi kategóriában kértük fel zsűrizni, kíváncsian várjuk a véleményüket. Ráadásul Nagymegyerről és Dunaszerdahelyről érkeznek, ők a Dunamente régiót is képviselik.
És, ami máshol nincs, pedig az ő véleményük is sokat számít, az
"átlag" fogyasztók:
Nyúl község részéről
Csizmadia Ágnes képviselő és Horváth Attila művelődésszervező
Magyar Ízek Versenye, 2021. Érdemes nevezni.